Inkoopvoordeel

Van de leden voor de leden

Telecommunicatiediensten

Door gebruik te maken van de Telegrootgebruik-mantelovereenkomsten verzekert u zich van optimale leveringsvoorwaarden die door TGG actueel worden gehouden. De kostenvoordelen komen ten gunste van de deelnemers. TGG heeft mantelovereenkomsten voor vaste en mobiele oplossingen met:

  • KPN
  • Tele2
  • T-Mobile
  • Vodafone

Mobiele Hardware, Accessoires, Diensten en Services

De TGG Online shop is opgezet om het bestellen van smartphones (ook refurbished), accessoires, mobiele diensten en services voor TGG deelnemers sneller en gemakkelijker te maken. Natuurlijk worden hier de inkoopkrachten nog eens verder gebundeld. Daarnaast levert TGG Hardware as a Service (HAAS), waaronder leasing, verzekeringen en reparaties.

Connectiviteit

Via TGG zijn koperverbindingen, radiostraalverbindingen en glasvezelverbindingen te leveren. Praktisch elke gewenste bandbreedte kan worden geleverd. Binnen de diensten als Internet en IP-VPN is het snel en eenvoudig mogelijk om bandbreedte te vergroten. Via TGG DSL Shop kunnen TGG deelnemers internetverbindingen bestellen.

Voor haar leden heeft TGG een betrouwbare SMS oplossing voor het sturen van notificaties, authenticatieverzoeken, betaalbevestigingen, afspraakherinneringen etc..

De SMS tool biedt een gepersonaliseerde database en kan naast het inloggen op onze portal via een API koppeling op uw eigen systeem gekoppeld worden. Naast het versturen van bulk SMS biedt biedt het platform mogelijkheden voor email tot SMS, 2-weg communicatie en push berichten.

BTG Services

is de serviceorganisatie van de Nederlandse Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG).

Exclusief voor leden van BTG leveren wij diensten en inkoopvoordelen rondom telecommunicatieproducten en -diensten. Ook handelt BTG Services de administratieve verwerking van complexe facturering af zodat u meer overzicht krijgt, bijvoorbeeld voor bedrijven met veel vestigingen.

Webshop Mobiele hardware

Via deze webshop kunnen BTG Services deelnemers eenvoudig bestellingen plaatsen voor smartphones, accessoires, mobiele diensten en services.

LOGIN

Webshop BTG Services Glasvezel shop

Via deze webshop kunnen BTG Services deelnemers internetverbindingen op basis van ADSL en SDSL bestellen. Het assortiment loopt van een eenvoudige ADSL-verbinding voor een thuiswerker tot een zakelijke SDSL-verbinding met een snelheid van 20Mbit.

LOGIN

Inkoopvoordeel

Van de leden voor de leden

Meer weten

Aanmelden nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.