De beste ICT high potentials voor jouw organisatie

Combineer de marktkennis en de jarenlange ervaring van experts met de vernieuwende ideeën van Young Professionals.

Meer informatie? Bel naar Jeroen Hofsté, operationeel manager BTG Services ( 06 48 47 05 96 ) of plan een kennismakingsafspraak in.

BTG presenteert: ICT Young Professionals

Op de huidige arbeidsmarkt is ‘jong talent’ zeldzaam en zeer gewild. BTG zoekt voortdurend naar innovatieve oplossingen om aanbod en doorstroom op de arbeidsmarkt te stimuleren. In samenwerking met Strict Young Professionals biedt BTG jonge mensen een kans op een mooie carrière in ICT: de Young Professionals service.

We bieden jonge mensen die interesse hebben in ons vakgebied de kans ervaring op te doen en we brengen onze leden in contact met high potentials die in de huidige arbeidsmarkt zeer gewild zijn. Dit moet wel in de juiste balans zijn zodat alle betrokken partijen er baat bij hebben. Het Young Professionals Programma is daarom beschikbaar voor BTG-leden en wordt uitgerold via BTG Services.”

Pool van high potentials

Als BTG-lid krijg je toegang tot een pool van high potentials Zo is er altijd een match en kan er makkelijk op- of afgeschaald worden.

Nieuwe generatie medewerkers

Het werven van goed, jong ICT talent is een uitdaging. De Young Professional service neemt die uitdaging én de wervingskosten uit handen.

Innovatieve en verfrissende ideeën

Young professionals zijn uitstekend in staat om met frisse out of the box ideeën te komen, die een project de juiste impuls kunnen geven.

Vraag een ICT high potential voor jouw organisatie aan

Meer informatie? Bel naar Jeroen Hofsté, operationeel manager BTG Services ( 06 48 47 05 96 ) of plan een kennismakingsafspraak in.

Begeleiding en ontwikkeling

Strict Young Professionals zorgt voor de begeleiding van de talenten, die worden getraind op ontwikkelingen in de ICT-markt in combinatie met competenties als projectmanagement, consultancy en andere belangrijke vaardigheden. Jij beoordeelt of er van beide kanten een match is, voor nu en in de toekomst. Je krijgt de mogelijkheid om een geschikte kandidaat in dienst te nemen, op grond van de opgedane ervaringen. Dat scheelt complexe werving en selectieprocedures; je hebt de professional al in huis!

Actuele inzichten en frisse ideeën

Als organisatie is het goed om van buitenaf een impuls te krijgen. De jonge, hoogopgeleide talenten hebben actuele inzichten en frisse ideeën die een project de juiste energie geven. De combinatie tussen jonge en ervaren professionals maakt het dynamisch en zorgt voor rendement. Zo maak je dus sneller stappen als organisatie.

Het Young Professionals Programma heeft zich al in de praktijk bewezen bij diverse toonaangevende organisaties.

Meer informatie? Bel naar Jeroen Hofsté, operationeel manager BTG Services ( 06 48 47 05 96 ) of plan een kennismakingsafspraak in.
Plan een oriënterend gesprek in
Naam(Vereist)