Bespaar gemiddeld 5%* op uw Telecom & ICT kosten met TEM

Kosten besparen? Gebruik net als 61 grote organisaties Telecom Expense Management van BTG Services.

Wat is Telecom Expense Management?

Telecom Expense Management (TEM) van BTG Services helpt je met besparen op Telecom- en ICT kosten. Hoe? Door slimme factuurafhandeling, inkoopvoordeel én besparing op FTE. Bovendien geven wij goed inzicht in jouw huidige kosten, zowel grafisch als numeriek. Daarbij ben je altijd verzekerd van professioneel en onafhankelijk advies over de beste oplossing voor jouw specifieke situatie en organisatie. Dit alles overzichtelijk en gemakkelijk in één portal. Dat is Telecom Expense Management van BTG Services. Bereken direct hoeveel jij kunt besparen!

De 7 voordelen van Telecom Expense Management

Bespaar met Telecom Expense Management van BTG Services
Besparen op Telecom en ICT kosten van nog nooit zo gemakkelijk dankzij Telecom Expense Management

Hoe werkt het?

Telecom Expense Management geeft inzicht in Telecom- en ICT kosten. Op basis van ICT en Telecom data van jouw organisatie transformeren wij betekenisloze gegevens naar waardevolle inzichten. Alles in één overzichtelijke online portal zodat je volledig in controle bent.

BTG Services ontvangt de data en facturen van jullie providers en leveranciers. De data wordt verwerkt en geanalyseerd in ons data centrum, en vervolgens weergegeven in ons overzichtelijke dashboard.

Maar er is meer. Het merendeel van onze klanten kiest voor totale ontzorging. Voor deze klanten verwerken wij ook de facturen. Zo zorgen we er voor dat er optimaal gebruik wordt gemaakt van contractvoorwaarden en besparen we op kosten en FTE door één overzichtelijke factuur te sturen in plaats van tientallen of soms wel honderden losse facturen. Ontdek direct hoeveel jij kunt besparen. 

Meer lezen over Telecom Expense Management van BTG Services?

In 7 stappen jouw organisatie ontzorgd

Met TEM neemt BTG Services de zorg uit handen betreffende het verwerken, boeken én betalen van alle facturen van alle providers. De data van de verschillende providers verwerken wij in geavanceerde BI dashboards & rapportages: hierdoor heb je altijd up-to-date inzicht in je Telecom- en ICT uitgaven. Kostenbeheersing & -besparing was nog nooit zo eenvoudig! Dat is Telecom Expense Management van BTG Services. Bereken direct hoeveel jij kunt besparen!

Zo ontzorgen wij jouw organisatie met Telecom Expense Management
BTG Services Logo

BTG Services: de perfecte partner?

BTG Services is de serviceorganisatie van de BTG, de Nederlandse Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers. BTG Services is  direct verbonden met BTG door producten en diensten te leveren die klanten helpen met het versnellen van de digitale transitie. Waar het bij BTG gaat om verbinding verdieping en verbreding van kennis, levert BTG Services consultancy, services en inkoop op Telecom en ICT. BTG Services doet dit al 25 jaar volledig onafhankelijk en helpt ook jouw organisatie graag met besparen op Telecom & ICT! 

Daarom Telecom Expense Management van BTG Services

Gebruik net als 61 middel- en grote organisaties Telecom Expense Management van BTG Services en start direct met besparen op Telecom- en ICT kosten. Lees meer in onze whitepaper of bereken direct hoeveel u kunt besparen

Download De 7 voordelen van Chrombooks

Lees alles over Telecom Expense Management van BTG Services

Bespaar op Telecom en ICT kosten met TEM van BTG Services

Naam(Vereist)