Het complete dienstenportfolio van TGG op een rij
Hét serviceplatform voor inkoop en advies rond advanced IT en Telecom
Lees hier alles over de diensten van TGG!
Advies en inkoop voor IT en Telecom
Klik Hier
Previous slide
Next slide

Truphone zakelijke en mobiele abonnementen

Truphone biedt internationale mobiele oplossingen voor bedrijven met een organisatie over verschillende landen en continenten.

Al uw abonnementen op maat in één contract. Wereldwijde Business Class klantenservice: 24/7 support en dedicated service manager. Optimale flexibiliteit: op- en afschalen als de situatie daarom vraagt. En volledige controle over uw kosten.

Mobile recording

Een in-network oplossing voor gespreksopname is niet uniek, maar de manier waarop Truphone deze aanbiedt is dat wel. Met een wereldwijde architectuur biedt Truphone één geïntegreerde mobile recording netwerkoplossing die werkt in alle grote zakencentra van de wereld. De oplossing voor gespreks- en SMS-opname maakt gebruik van de gepatenteerde Call Forking-technologie en helpt klanten te voldoen aan wet- en regelgeving, terwijl er niets verandert voor de gebruiker. Truphone mobile recording werkt naadloos over de hele wereld – zonder vertraging of vermindering van de gesprekskwaliteit – en medewerkers kunnen functies zoals conference calls en voicemail blijven gebruiken.

Eenvoudige en veilige IoT mobiele connectiviteit binnen handbereik

Truphone for Things maakt IoT connectiviteit eenvoudig voor mensen en machines. Activeer en beheer de connectiviteit van deze apparaten via een gebruiksvriendelijk management platform. De state-of-the-art eSIM technologie van Truphone is in staat om te verbinden zodra gebruikers hun apparaat aanzetten. Geen complex activatieproces, geen ellenlange handleidingen, slechts direct connectiviteit met een druk op de knop. 

eSIM is de nieuwe standaard SIM-kaarttechnologie. Als herschrijfbare chip, direct in het apparaat gebouwd, brengt eSIM voordelen met zich mee voor consumenten, bedrijven en IoT-oplossingen.

TGG heeft afspraken met Truphone gemaakt over de inzet van het mobiele netwerk van Truphone, de geavanceerde eSIM technologie en de IoT diensten, zodat dit voor leden een voordeel oplevert.

Ben je nieuwsgierig naar de voordelen van TGG in combinatie met de producten van Truphone, vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met jou op.

ICT Hardware

Online shop voor het bestellen van smartphones (refurbished), endpoint- en netwerk-devices en accessoires

Alleen voor BTG leden

Klik hier voor de webshop
Klik hier

Telecom Expense Management

TGG is specialist op het gebied van TEM (Telecom Expense Management)

Alleen voor BTG leden

Meer weten over TEM. Inloggen naar het portal? Klik hier.
Meer weten

Connectiviteit

Koper-, glasvezel- en radiostraalverbindingen in praktisch elke gewenste bandbreedte. Plus Internet en IP-VPN.

Alleen voor BTG leden

Meer weten over connectiviteit en verbindingen? Klik hier.
Meer weten

Lidmaatschap BTG

Klik hier om lid te worden bij BTG

Word lid