TGG 2019: Verbinden en Vernieuwen

“Aan het eind van dit jaar  informeren we de klanten van TGG en de leden van BTG over de toegevoegde waarde en onze producten en diensten.” Aan het woord is Petra Claessen, directeur-bestuurder van TGG. We spreken haar over de plannen en ambities voor 2019.

Velen kennen Petra Claessen als Managing Director van BTG. Haar gecombineerde functie past goed in de visie van BTG én TGG om te zorgen voor verbinding. Zeker wat betreft de samenwerking tussen de branchevereniging BTG en de bijbehorende serviceorganisatie TGG.
Petra: “ TGG is opgericht om de leden van BTG structureel te koppelen aan de aanbieders in de markt. Via TGG worden interessante samenwerkingen opgetuigd waar beide partijen voordeel bij hebben.”
Building bridges en digital connectivity zijn dé speerpunten voor BTG en deze passen ook perfect bij de dienstverlening van TGG, zeker richting de toekomst. “We gaan de bestaande dienstverlening uitbouwen en kennis toevoegen. Dat gaan we doen door ons te verdiepen in de inhoud, om zo de markt goed te kunnen bedienen. Dit stelt ons in staat een breder en gerichter aanbod te realiseren.” Een mooi voorbeeld van de combinatie van kennis en verbinden zijn de kennissessies die in 2019 worden georganiseerd. De eerste staat gepland op vrijdag 25 januari 2019 en heeft als thema cybersecurity. Onderwerpen als clouddiensten, indoordekking en uitfasering ISDN staan ook op de rol.

Claessen heeft volop ambities met TGG en verwacht deze ook, samen met het enthousiaste team binnen de serviceorganisatie, op korte termijn te realiseren. “Ik denk dat de leveranciers én de klanten van TGG veranderingen gaan zien. Meer dynamiek, uitbreiding van services, meer communicatie en zichtbaarheid. De maandelijkse nieuwsbrief, die we samen maken met het marketing-communicatiebureau Magenta, is daar een goed voorbeeld van. Wat services en diensten betreft, zullen we nog meer als een regie-organisatie opereren.”

Kortom, 2019 wordt een boeiend en dynamisch jaar, zeker voor TGG en haar stakeholders. We houden u via deze nieuwsbrief daarvan maandelijks op de hoogte. We wensen iedereen een goede afronding van 2018, gezellige feestdagen en een goed en succesvol 2019!

Petra Claessen, directeur TGG

en Team TGG

Laat uw reactie achter

U moet ingelogd zijn om een post te plaatsen.

ICT Hardware

Online shop voor het bestellen van smartphones (refurbished), endpoint- en netwerk-devices en accessoires

Alleen voor TGG leden

Klik hier voor de webshop
Klik hier

Telecom Expense Management

TGG is specialist op het gebied van TEM (Telecom Expense Management)

Alleen voor TGG leden

Meer weten over TEM. Inloggen naar het portal? Klik hier.
Meer weten

Connectiviteit

Koper-, glasvezel- en radiostraalverbindingen in praktisch elke gewenste bandbreedte. Plus Internet en IP-VPN.

Alleen voor TGG leden

Meer weten over connectiviteit en verbindingen? Klik hier.
Meer weten

Lidmaatschap BTG

Klik hier om lid te worden bij BTG

Word lid