Het complete dienstenportfolio van TGG op een rij
Hét serviceplatform voor inkoop en advies rond advanced IT en Telecom
Lees hier alles over de diensten van TGG!
Advies en inkoop voor IT en Telecom
Klik Hier
Previous slide
Next slide

Strict

Strict is het consultancy bureau op het gebied van digitale transformatie. Het is voor Strict de passie om organisaties te laten profiteren van digitale mogelijkheden.

Strict overziet het speelveld, hebben kennis van de markt en kunnen de koppeling maken tussen visie, business en de operatie. Dit bereikt Strict dankzij experts met kennis op uiteenlopende gebieden. De samenhang tussen die gebieden zorgt namelijk voor een succesvolle digitale transformatie.

Samenwerking met TGG

TGG heeft een grote klantenbase, waarbij vraag en aanbod nauwkeurig op elkaar worden afgestemd. Door de ledenorganisatie BTG, is TGG betrokken bij digitale ontwikkelingen bij overheden en organisaties op thema’s 5G, AI, IoT, data analytics & science, cybersecurity, indoordekking en mission critical & business critical. Veelal wordt om onafhankelijk advies gevraagd. Dat kan o.a. door inzet van consultants van Strict, onder de supervisie van BTG/TGG. Met het BTG Kennisinstituut wordt in 2021 het skills-paspoort ontwikkeld, zodat klanten ook inzicht verkrijgen in de skills van consultants op bovenstaande thema’s. Zo ontstaat gecertificeerde professionaliteit op het vakgebied van ICT en telecom. TGG kan op deze manier zijn onafhankelijke rol invulling geven.

Samenwerking TGG en Strict op thema Smart Cities

Een thema dat momenteel bij steden sterk speelt, is hoe informatietechnologie ingezet kan worden om de stad beter te beheren en te besturen. Met de BTG expert groep Smart Cities is een stack ontwikkeld. Strict is ook vertegenwoordigd in deze expertgroep. Deze dwarsdoorsnede van de IT infrastructuur van een stad, geeft handvatten aan gemeentes waarin geïnvesteerd moet worden om een use case te realiseren. Maar nog belangrijker is de manier waarop dat kan worden gerealiseerd. Door de rol die TGG vertegenwoordigd, kunnen waardevolle consultants voor gemeentes meters maken en waarde toevoegen in de reis naar realisatie van duurzaamheid.

TGG heeft afspraken met Strict gemaakt over de inzet van consultants die waarde kunnen toevoegen voor ondernemingen en overheden. Leden van BTG ontvangen een inkoopvoordeel.

Bent je nieuwsgierig naar de voordelen van TGG in combinatie met consultancy van Strict, vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met jou op.

ICT Hardware

Online shop voor het bestellen van smartphones (refurbished), endpoint- en netwerk-devices en accessoires

Alleen voor BTG leden

Klik hier voor de webshop
Klik hier

Telecom Expense Management

TGG is specialist op het gebied van TEM (Telecom Expense Management)

Alleen voor BTG leden

Meer weten over TEM. Inloggen naar het portal? Klik hier.
Meer weten

Connectiviteit

Koper-, glasvezel- en radiostraalverbindingen in praktisch elke gewenste bandbreedte. Plus Internet en IP-VPN.

Alleen voor BTG leden

Meer weten over connectiviteit en verbindingen? Klik hier.
Meer weten

Lidmaatschap BTG

Klik hier om lid te worden bij BTG

Word lid