Het complete dienstenportfolio van BTG Servicesop een rij
Hét serviceplatform voor inkoop en advies rond advanced IT en Telecom
Lees hier alles over de diensten van BTG Services!
Advies en inkoop voor IT en Telecom
Klik Hier
Previous slide
Next slide

Zakelijk Nederland zoekt oplossingen voor kritische mobiele communicatie

Stabiele, mobiele communicatie is een absolute ‘need to have’ in de digitale transformatie. Mobiele communicatie wordt met de verdere digitalisering van de bedrijfsprocessen steeds belangrijker en  kritischer. Bedrijven en organisaties stellen hogere eisen aan de kwaliteit van mobiele communicatie. De behoefte is actueler dan ooit, omdat binnen de nieuwe 5G standaard alle functies voor mission critical netwerken standaard opgenomen zijn. Maar ook private LTE  high capacitiy WiFi of small cell netwerken en Neutral Host systemen bieden talloze mogelijkheden en kansen.

In de fabriek van de toekomst is 5G onmisbaar voor de communicatie met machines in de productiestraat en daarmee concurrentiekracht van de Nederlandse industrie. Ook remote sensoren, voertuigen en andere verbonden systemen zijn gebaat bij een goed werkend 5G-netwerk met landelijke dekking. Niet alleen de industrie, het transport en de logistiek, maar ook publieke instellingen zoals ziekenhuizen. zijn meer dan ooit afhankelijk van betrouwbare breedbandverbindingen die altijd werken.

De BTG Expert groep Kritische Mobiele Breedband Gebruikers slaat een brug tussen bedrijfsleven, overheden, gebruikers, MNO’s en solution partners in het domein van bedrijfskritische communicatie. Met producten en diensten vanuit het serviceplatfom van zusterorganisatie BTG Services, worden klanten voorzien van de juiste oplossingen om business critical situaties te reduceren.   

Asset management van Gemba zorgt voor controle op bedrijfskapitaal

Itemlost zorgt ervoor dat verloren producten terugkomen bij de eigenaar

Lidmaatschap BTG

Klik hier om lid te worden bij BTG

Word lid