Het complete dienstenportfolio van BTG Servicesop een rij
Hét serviceplatform voor inkoop en advies rond advanced IT en Telecom
Lees hier alles over de diensten van BTG Services!
Advies en inkoop voor IT en Telecom
Klik Hier
Previous slide
Next slide

Cyber Security staat met stip bovenaan op de agenda van de CIO

De digitale ontwikkelingen gaan razendsnel en onze economie en de organisaties daarbinnen worden hier steeds afhankelijker van. Betrouwbaarheid en veiligheid van deze digitale omgeving is hierdoor van cruciaal belang. Dat is een ongoing proces waar het cruciaal is om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen, aangezien cybercriminelen allesbehalve stil zitten en voortdurend op zoek zijn naar lekken en gaten in systemen en procedures. Een cyberattack of een softwaregijzeling kan je organisatie veel ergernis en geld kosten en reputatieschade opleveren. Zaken die je te allen tijde wilt voorkomen.

Sinds de lockdown in maart 2020, is er een enorme toename van thuiswerken dat eisen stelt aan het gebruik en de beveiliging van data. Endpoint management is nog belangrijker, nu veel van de werkzaamheden en dus ook de uitwisseling van digitale gegevens zich buiten het zicht van de werkgever afspelen.

Verder stelt de GDPR oftewel AVG strenge eisen aan de privacy rond en het gebruik van data binnen organisaties om datalekken en shadow IT te voorkomen.  IT managers stellen zich vragen als “hoe zit het met de awareness van ons  personeel rondom security?” En….de zwakste schakel binnen de security is meestal de mens, vandaar dat phising een toenemende dreiging vormt.

BTG en BTG Services zijn aan de hand van de BTG Expertgroep Cyber Security, gespecialiseerd in de ontwikkelingen rond cyber security. In het portfolio van BTG Services zijn een aantal producten en diensten opgenomen, die  optimaal ondersteuning bieden met het veilig maken én houden van  digitale infrastructuur. Onze expertise en diensten gaan van virussoftware binnen  devices tot en met security oplossingen binnen SmartCities.

ICT Hardware

Online shop voor het bestellen van smartphones (refurbished), endpoint- en netwerk-devices en accessoires

Alleen voor BTG leden

Klik hier voor de webshop
Klik hier

Telecom Expense Management

TGG is specialist op het gebied van TEM (Telecom Expense Management)

Alleen voor BTG leden

Meer weten over TEM. Inloggen naar het portal? Klik hier.
Meer weten

Connectiviteit

Koper-, glasvezel- en radiostraalverbindingen in praktisch elke gewenste bandbreedte. Plus Internet en IP-VPN.

Alleen voor BTG leden

Meer weten over connectiviteit en verbindingen? Klik hier.
Meer weten

Lidmaatschap BTG

Klik hier om lid te worden bij BTG

Word lid