Het complete dienstenportfolio van TGG op een rij
Hét serviceplatform voor inkoop en advies rond advanced IT en Telecom
Lees hier alles over de diensten van TGG!
Advies en inkoop voor IT en Telecom
Klik Hier
Previous slide
Next slide

Circulaire mobiele telefonie als onderdeel van Circulaire Economie

Een mobiele strategie is meer dan overwegen welke assets het beste in uw bedrijf passen. Het is belangrijk om een strategie te hebben waarin u en uw medewerkers de vrijheid hebben om te werken waar en wanneer ze maar willen maar die ook altijd bescherming biedt.

TGG heeft met haar partners Forza en CHG een pad ontwikkeld die invulling geeft aan die strategie en ervoor zorgt dat uw bedrijf kan voldoen aan circulariteit van mobiele telefoons. Het pad beschrijft de inname van mobiele telefoons, de aanschaf van mobiele telefoons met keuze nieuw of refurbished en het leasen van mobiele telefonie. Met de hardware in het service platform van TGG kunnen bedrijven een keuze maken uit verschillende aanbieders en merken telefoons, zowel nieuw als refurbished. Daar komt nu bij dat inname van mobiele telefoons ook mogelijk is en u gelijktijdig kunt bepalen of aanschaf of leasing beter bij uw strategie past.

De refurbished markt ontwikkeld zich snel

Refurbished is het controleren, renoveren en schoonmaken van een product. Refurbished betekent letterlijk gereviseerd. Het zijn producten die retour zijn gekomen omwille van diverse redenen. Er kan bijvoorbeeld sprake zijn geweest van voorraad overschotten, technische defecten of een inruilprogramma.

Een geretourneerd device zoals een iPhone, iPad of MacBook mag niet meer als nieuw worden verkocht. Dit terwijl refurbished devices meestal ‘zo goed als nieuw’ zijn. Daarnaast is er ook een wezenlijk verschil tussen een ‘tweedehands device’ van een particulier en een grondig – door professionals – gecontroleerd en gereviseerd device. Bij de laatste variant is er sprake van refurbished devices.

 

 

De beste kwaliteit

Bedrijven die via TGG bij Forza een iPhone refurbished iPhone aanschaffen, hebben de zekerheid dat hun refurbished smartphone van de beste kwaliteit is door het keurmerk dat is afgegeven door Techniek Nederland.

Voordelen van refurbished

  • Tot wel 60% goedkoper in vergelijking met de nieuwprijs;
  • Een duurzame bijdrage aan het milieu;
  • Oudere devices zijn (meestal) nog leverbaar;
  • Twee jaar garantie (bij Forza Refurbished);
  • Dankzij de productcondities is er voor ieder budget een refurbished device;
  • Grondig gecontroleerd door technici en software (bij Forza Refurbished).

Leasing, inname of aanschaf van mobiele telefoons

CHG is gespecialiseerd is mobile asset management. Lifecycle management van mobile devices kan eenvoudig worden opgepakt door gebruik te maken van een asset management systeem van CHG. Dit helpt beter zicht te houden op waardevolle bezittingen, met de garantie dat het ook op een duurzame manier wordt toegepast. U heeft de keuze uit leasing of aanschaf van devices, met een minimale hoeveelheid van 250 stuks. TGG heeft afspraken gemaakt met CHG zodat u als lid van BTG altijd voordelen heeft als u gebruikt maakt van deze dienstverlening, zoals leasing, sale en leaseback.

Wilt u meer weten over de voordelen die TGG biedt met onze partners Forza en CHG op het gebied van leasing of inname van mobiele handsets? Klik dan op onderstaande buttons.

ICT Hardware

Online shop voor het bestellen van smartphones (refurbished), endpoint- en netwerk-devices en accessoires

Alleen voor BTG leden

Klik hier voor de webshop
Klik hier

Telecom Expense Management

TGG is specialist op het gebied van TEM (Telecom Expense Management)

Alleen voor BTG leden

Meer weten over TEM. Inloggen naar het portal? Klik hier.
Meer weten

Connectiviteit

Koper-, glasvezel- en radiostraalverbindingen in praktisch elke gewenste bandbreedte. Plus Internet en IP-VPN.

Alleen voor BTG leden

Meer weten over connectiviteit en verbindingen? Klik hier.
Meer weten

Lidmaatschap BTG

Klik hier om lid te worden bij BTG

Word lid