TGG en T-Mobile verlengen samenwerking

Afgelopen week heeft Petra Claessen, directeur van service organisatie TGG en Brancheorganisatie BTG, samen met Martijn Teekens, directeur B2B sales van T-Mobile, een nieuw samenwerkingscontract getekend. De afgelopen jaren werkten beide partijen ook al intensief samen in het oplossen van digitaliserings- en connectiviteitsvraagstukken voor de leden van BTG/TGG.

Deze samenwerking was en is voor beide partijen belangrijk om ook voor de komende jaren toegevoegde waarde te kunnen bieden aan BTG leden en TGG klanten. Naast de bekende inkoopvoordelen voor BTG leden, zorgt deze samenwerking er ook voor dat T-Mobile betrokken is op belangrijke ontwikkelingen waarin partijen gezamenlijk optrekken voor klanten en overheden, zoals complexe onderwerpen als indoor dekking, 5G, IoT en digitale ontwikkelingen in het algemeen.

Petra Claessen: “Het is belangrijk voor de ontwikkeling van bedrijven in Nederland dat marktpartijen gezamenlijk optrekken om digitalisering mogelijk te maken. Een goed advies en het realiseren van klantdoelstellingen wordt door beide partijen nagestreefd. TGG heeft aan de hand van marktvragen daardoor ook haar positionering aangepast met passende producten en diensten. Vanuit de beklonken en verbeterde samenwerking zal dit zijn vruchten afwerpen voor ondernemend Nederland.“

ICT Hardware

Online shop voor het bestellen van smartphones (refurbished), endpoint- en netwerk-devices en accessoires

Alleen voor BTG Services leden

Klik hier voor de webshop
Klik hier

Telecom Expense Management

BTG Services is specialist op het gebied van TEM (Telecom Expense Management)

Alleen voor TGG leden

Meer weten over TEM. Inloggen naar het portal? Klik hier.
Meer weten

Connectiviteit

Koper-, glasvezel- en radiostraalverbindingen in praktisch elke gewenste bandbreedte. Plus Internet en IP-VPN.

Alleen voor BTG Services leden

Meer weten over connectiviteit en verbindingen? Klik hier.
Meer weten

Lidmaatschap BTG

Klik hier om lid te worden bij BTG

Word lid